Nokia E7 Într-un preview amănunțit; mai mult decât un N8 cu tastatură glisantă? (Video)

2.983 ori
<b>Nokia E7 Într-un preview amănunțit; mai mult decât un N8 cu tastatură glisantă? (Video)</b>Considerat de unii un Nokia N8 cu tastatura glisantă, modelul E7 este ceva mai mult, având potențialul de a deveni un hit în 2011, asta dacă nu va fi afectat de amânări și probleme de software. Acestea din urmă s-au ivit deja în preview-ul...

Considerat de unii un Nokia N8 cu tastatura glisantă, modelul E7 este ceva mai mult, având potențialul de a deveni un hit în 2011, asta dacă nu va fi afectat de amânări și probleme de software. Acestea din urmă s-au ivit deja în preview-ul realizat de către cei de la Phone Arena și pe care îl puteți vedea în clipul de mai jos.

Rețineți că acesta doar un prototip al terminalului, iar ceea ce i-a surprins pe cei care l-au testat a fost în special atenția pentru detalii. E7 este mai lat și mai lung decât Nokia N8 și include cu succes o tastatură glisantă în designul său, fără a afecta prea mult grosimea handsetului (13.7mm). Cel mai impresionant aspect la acest telefon este ecranul său uriaș de 4 inch, un Clear Black Display AMOLED, cu rezoluție de 360 x 640 pixeli și suport pentru 16.7 milioane de culori.

Trebuie totuși menționat că ecranul nu este chiar perfect, imaginile afișate având o ușoară tentă albăstruie, dar repetăm, acesta este doar un prototip. Facem trecerea în partea din spate a telefonului, unde se află o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED și suport pentru focus fix, acest din urmă aspect putând fi considerat un defect de către mulți utilizatori.

Există și o cameră frontală pe acest terminal, iar sub carcasa sa arătoasă se afla un procesor ARM11 de 680MHz, același ca pe N8. Aceeași cantitate de RAM este păstrată și aici ne referim la 256MB, care se vor descurca rezonabil cu Symbian^3. Asta nu înseamnă că E7 nu se confrunta cu blocaje din senin sau resetări, încă o dată defectele unui prototip clasic, pe care speram să nu le vedem și în versiunea finală.

Până ce telefonul va fi lansat pe piață, vă invităm să urmăriți pre-recenzia celor de la Phone Arena și să lăsați un comentariu în rubrica dedicată de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×