Nokia Își confirma prezența la CES 2012, ne așteptam la noi telefoane Lumia!

1.172 ori
<b>Nokia Își confirma prezența la CES 2012, ne așteptam la noi telefoane Lumia!</b>Nokia tocmai a confirmat prezența sa la CES 2012, conferință în cadrul căreia ne așteptam cel puțin la debutul unui nou smartphone din seria Lumia. Va fi cel mai probabil vorba despre Nokia Lumia 900, un terminal care va ajunge în SUA mai rapid...

Nokia tocmai a confirmat prezența sa la CES 2012, conferință în cadrul căreia ne așteptam cel puțin la debutul unui nou smartphone din seria Lumia. Va fi cel mai probabil vorba despre Nokia Lumia 900, un terminal care va ajunge în SUA mai rapid decât primele două modele cu Windows Phone ale finlandezilor.

Despre Lumia 900 s-a tot vorbit în ultima vreme, concluzia fiind că acesta este un soi de Nokia Lumia 800 mai mare și dotat cu suport LTE. Handsetul va mai sosi cu un procesor single core de 1.4 GHz și cu un display ClearBlack AMOLED de 4.3 inch, dacă informațiile ajunse pe web până acum sunt reale. De asemenea, handsetul vine cu o cameră de 8 megapixeli și ar urma să fie lansat la scurt timp după prezentarea oficială în cadrul CES în luna ianuarie. Nokia pregătește și o campanie masivă de promovare în State, pentru a însoți acest terminal și pentru a prefața sosirea seriei Lumia pe piață.

Mai știm că finlandezii vor colabora cu AT&T pentru a lansa telefoanele Lumia în SUA, iar prezența Nokia la CES va readuce brandul în atenția publicului american, care a neglijat Nokia în ultimii ani. Sunt foarte curios ce presupune Windows Phone Tango, OS pe care îl vom găsi pe noul Lumia 900 și platforma care va servi drept intermediar între Windows Phone 7.5 Mango și Windows Phone Apollo. în ce privește CES 2012, evenimentul va debuta pe 9 ianuarie și se va desfășura în Las Vegas, aducându-ne în față cele mai noi terminale ale anului 2012, inclusiv unele modele quad core de la HTC, probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×