Profitul celor de la HTC scade cu 30%, din cauza unui telefon misterios?

1.541 ori
<b>Profitul celor de la HTC scade cu 30%, din cauza unui telefon misterios?</b>HTC a anuntat ieri ca profitul sau a suferit o scadere semnificativa in primul trimestru al lui 2009, care s-a incheiat in luna martie. Compania a afirmat ca profitul a inregistrat o scadere de 30%, in comparatie cu anul 2008. Astfel, daca anul trecut HTC...

HTC a anuntat ieri ca profitul sau a suferit o scadere semnificativa in primul trimestru al lui 2009, care s-a incheiat in luna martie. Compania a afirmat ca profitul a inregistrat o scadere de 30%, in comparatie cu anul 2008.
Astfel, daca anul trecut HTC inregistra un profit de aproape 210 milioane de dolari, suma ajunge doar la 148 de milioane in primele 3 luni ale acestui an. In mod bizar, compania pune aceasta scadere pe seama amanarii unui nou produs, care a fost programat pentru lansare in aceasta luna. Producatorul nu da numele handsetului problematic, dar candidatul cel mai probabil este HTC Magic.

Urmasul lui T-Mobile G1 a fost amanat pana in luna mai, cel putin in Europa, in vreme ce lansarea sa oficiala in SUA este programata pentru aceasta luna, prin intermediul celor de la T-Mobile USA. Ambele versiuni depind de lansarea update-ului Cupcake de catre Google, acesta adaugand o tastatura virtuala listei de specificatii a terminalului.

[Via: Electronista.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×