Nokia Lumia 830 fotografiat În imagini blurate, ar putea sosi În curând

940 ori
<b>Nokia Lumia 830 fotografiat În imagini blurate, ar putea sosi În curând</b>Dacă Nokia Lumia 920 a fost urmat la puțin timp de versiunea sa mai accesibilă Lumia 820, ne așteptam ca la fel să se întâmple și cu Lumia 930. Un Lumia 830 a fost deja subiect de zvonuri de câteva ori, iar azi vedem noi imagini cu acest device,...

Dacă Nokia Lumia 920 a fost urmat la puțin timp de versiunea sa mai accesibilă Lumia 820, ne așteptam ca la fel să se întâmple și cu Lumia 930. Un Lumia 830 a fost deja subiect de zvonuri de câteva ori, iar azi vedem noi imagini cu acest device, puțin cam blurate.

Terminalul va fi cel mai probabil unul midrange, iar dacă ne luăm după imagini el vine cu un design în stilul lui Lumia 930, dar uimește și cu prezența unei protuberanțe asociate unei camere Pureview de obicei. Acest model are și un buton fizic pentru cameră, deși acest aspect nu mai reprezintă o cerință obligatorie pe modelele Windows Phone 8.1. Mai știm și că noul venit va avea slot microSD, NFC, încărcare wireless și conectivitate 4G LTE.

Nokia Lumia 830

Lumia 830 ar urma să folosească un slot nano SIM, iar aceste imagini par a proveni de la o autoritate care certifica telefoane, poate un FCC asiatic. Deși Microsoft ar trebui să aibă un stand la IFA 2014, nu putem garanta că va lansa acolo handseturi, mai ales că ar exista un eveniment Nokia programat pentru 30 septembrie, dacă ne luăm după sursa. Să fie acesta un cameraphone midrange cu potențial?

Nokia Lumia 830

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×