Nokia N9 alb filmat cu un Nokia N8 (Video)

1.713 ori
<b>Nokia N9 alb filmat cu un Nokia N8 (Video)</b>într-un clip interesant în care trecutul întâlnește viitorul, avem ocazia să îl vedem pe Nokia N9 în varianta de culoare albă și 64 GB filmat de Nokia N8, a cărui cameră încă mai contează în topul handseturilor cusenzori foto performanți....

într-un clip interesant în care trecutul întâlnește viitorul, avem ocazia să îl vedem pe Nokia N9 în varianta de culoare albă și 64 GB filmat de Nokia N8, a cărui cameră încă mai contează în topul handseturilor cusenzori foto performanți. La urma urmei, nu sunt multe telefoane pe piața cu camera de 12 megapixeli, nu-i așa?

Nokia N9 în varianta albă a fost descoperit în cadrul Nokia World 2011, unde a fost prezentat împreună cu noile telefoane Lumia ale finlandezilor, dotate cu Windows Phone Mango. Disponibil până acum pe negru, albastru sau roz, N9 are potențialul de a deveni un hit în acest an și nu neapărat el, cât designul sau, pe care îl păstrează și Nokia Lumia 800.

Pot spune că există asemănări între N8 și N9, ambele dând tonul următoarei generații de designuri ale producătorului nordic. Dacă N8 a fost sursă de inspirație pentru 2-3 modele următoare, atunci N9 a inspirat până acum doar pe Lumia 800 și pe Nokia N950. Cine știe ce ne va mai aduce viitorul? Dacă în planurile Nokia este inclus și un N9 cu camera de 12 megapixeli și funcții media atunci există mult potențial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×