Jalnica oferta promotionala de telefoane a Vodafone, cu ocazia sarbatorilor!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 4.772 ori
<b>Jalnica oferta promotionala de telefoane a Vodafone, cu ocazia sarbatorilor!</b>Daca vorbim de Vodafone, ne-am astepta la ceva extraordinar cand vine vorba de oferte promotionale, mai ales cu ocazia sarbatorilor de iarna! De acea ma simt&nbsp; cel putin frustrat, daca nu chiar jignit de oferta de preturi de sarbatori pentru telefoane...

Daca vorbim de Vodafone, ne-am astepta la ceva extraordinar cand vine vorba de oferte promotionale, mai ales cu ocazia sarbatorilor de iarna! De aceea ma simt  cel putin frustrat, daca nu chiar jignit, de oferta de preturi pentru telefoane, pentru aceasta perioada, lansata azi de Vodafone si de textul demagog de pe Twitter prin care ne-au anuntat:

Cum sa afirmi ca "Doar la Vodafone ai preturi speciale la telefoane de sarbatori!"?? Va reamintesc ca exact acum o saptamana am scris despre oferta Orange de sarbatori, care vine zilnic cu cate o surpriza, printre care au facut si reduceri de 30%, la toate telefoanele multimedia comercializate! Dar sa revin la oferta Vodafone! In imaginea de mai jos, vedeti marea oferta de 8 telefoane(!), 8 telefoane care sunt defapt 5, intrucat Samsung Corby e afisat de nu mai putin de 4 ori, exact de atatea ori, cu cate culori l-a inzestrat producatorul korean!

Oferta Vodafone de telefoane pentru sarbatori

Ca sa nu ma acuzati ca sunt platit de Orange sau Cosmote, trebuie sa stiti ca sunt abonat Vodafone din 1998, inca de pe vremea Connex si inca folosesc cartela originala de acum 11 ani, cu care m-am laudat si pe Twitter! Revenind iarasi la ofeta Vodafone, trebuie sa apreciez totusi faptul ca Samsung Corby se regaseste in lista de telefoane cu preturi promotionale, dar nu pot! De ce? Pentru ca singurul telefon care m-ar interesa, desi e la un pret foarte bun, e imposibil de comandat, pentru simplul fapt ca el nu se afla pe stoc (in nicio varianta de culoare) si asta in contextul in care azi e prima zi de promotie:

Corby nu se afla in stoc

Sincer, ma asteptam la o promotie de telefoane pe mai multe segmente! Una pentru tineri, una pentru cei cu buget redus si una pentru cei care isi  doresc telefoane high-end. Cunoastem faptul ca Vodafone vinde prin magazinul sau online, printre alte telefoane interesante si HTC HD2. Ma asteptam sa-l vad ca stea pe pomul de Craciun al operatorului! Cu toate acestea, nici macar n-a fost anuntat printr-un comunicat de presa oficial... asta in contextul in care Vodafone UK ofera acelasi HTC HD2, chiar si gratuit! Jalnic! Gresesc?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×