Huse destinate lui Sony Xperia XZ4 apar listate pe Amazon; Șanse mari ca debutul telefonului să aibă loc la MWC 2019

1.337 ori
<b>Huse destinate lui Sony Xperia XZ4 apar listate pe Amazon; Șanse mari ca debutul telefonului să aibă loc la MWC 2019</b>Sfârșitul lunii noiembrie 2018 ne-a adus primele leak-uri asociate lui Sony Xperia XZ4 și nu a fost vorba despre speculații, ci chiar despre randări pe cât se poate de detaliate cu noul dispozitiv. Am descoperit la scurt timp și o listă

Sfârșitul lunii noiembrie 2018 ne-a adus primele leak-uri asociate lui Sony Xperia XZ4 și nu a fost vorba despre speculații, ci chiar despre randări pe cât se poate de detaliate cu noul dispozitiv. Am descoperit la scurt timp și o listă de specificații, un concept video interesant, ba chiar și benchmark-uri și confirmări ale ecranului cu aspect 21:9, iar acum suntem întâmpinați de huse pentru flagship-ul japonez. 

Sony Xperia XZ4

Aceste huse disponibile pe multiple culori și stiluri nu fac decât să confirme atât faptul că într-adevăr vom avea un telefon foarte îngust, dar și unele elemente precum camera foto triplă din spate însoțită de bliț LED și telemetru laser pentru focalizare mai rapidă. 

Sony Xperia XZ4

Mai descoperim pe această cale și decupajele pentru portul USB Type-C de la bază, pentru microfon și pentru difuzorul audio - fără urmă de jack audio aici din păcate. Un detaliu interesant pe care îl observăm este că toate butoanele fizice se află pe rama metalică în partea din dreapta.

Apar aici butoanele de volum, butonul pentru captură foto, dar și decupajul pentru scanner-ul de amprente lateral. Pe deasupra, mai există și un alt buton fizic care în teorie ar trebui să fie cel de power/unlock. Pe lista de dotări s-ar afla un ecran de 6.5 inch, procesrul Snapdragon 855, 6 GB RAM și până la 256 GB de stocare flash. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×