Un nou smartphone Sony axat pe funcții de fotografiere selfie se dezvăluie în imagini live

Autor:  | Publicat în:  Sony 845 ori
<b>Un nou smartphone Sony axat pe funcții de fotografiere selfie se dezvăluie în imagini live</b>&Icirc;n vara anului trecut cei de la Sony ne prezentau un smartphone foarte interesant pentru iubitorii fotografiilor de tip selfie, și anume modelul Xperia C3, acesta sosind cu un senzor de 5 megapixeli și bliț LED. Din c&acirc;te aflăm astăzi, se...

În vara anului trecut cei de la Sony ne prezentau un smartphone foarte interesant pentru iubitorii fotografiilor de tip selfie, și anume modelul Xperia C3, acesta sosind cu un senzor de 5 megapixeli și bliț LED. Din câte aflăm astăzi, se pare că japonezii au în plan lansarea unui nou selfie-phone în curând.

Smartphone-ul în cauză numit Xperia Cosmos și-a făcut recent apariția într-o serie de fotografii live dezvăluindu-ne prezența unei camere frontale de mari dimensiuni și a unui modul bliț LED. Deși nu sunt mai multe detalii despre specificații, ne-am putea aștepta tot la un display de 5.5 inch ca și cel de pe Xperia C3.

Remarcăm faptul că telefonul din imagini rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop însoțit de o interfață customizată Sony. Rămâne de văzut când va debuta oficial acest smartphone și ce alte dotări vom primi la interior pe lângă camera frontală cu bliț LED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×