Samsung Galaxy Note În ediție Olimpică - smartablet de colecție!

1.219 ori
<b>Samsung Galaxy Note În ediție Olimpică - smartablet de colecție!</b>Dacă tot nu avem scăpări sau zvonuri despre Samsung Galaxy Note 2, ne mulțumim cu versiuni personalizate ale primului smartablet, cum este cea din imaginea de mai jos. După cum bine știți în această vară avem două evenimente sportive...

Dacă tot nu avem scăpări sau zvonuri despre Samsung Galaxy Note 2, ne mulțumim cu versiuni personalizate ale primului smartablet, cum este cea din imaginea de mai jos. După cum bine știți în această vară avem două evenimente sportive însemnate: EURO 2012 și Olimpiadele de la Londra.

La Olimpiade Samsung este sponsor principal, iar Galaxy S III este telefonul oficial al evenimentului. Acum și-a făcut apariția o variantă personalizată cu tema Olimpiadelor pentru Galaxy Note, în imaginile pe care le vedeți aici, postate pe Twitter de un utilizator norocos. Observați că terminalul poartă pe spate steagul Regatului Unit, iar capacul bateriei pare a fi puțin mai gros decât de obicei. și ambalajul acestui produs a fost adaptat la ocazie, tot cu tematica britanică.

GSMArena afirma că smartabletul va fi vândut în UK prin operatorul O2, iar Samsung va lansa și o variantă Olimpică a lui Galaxy Y. Pe lângă noul capac al bateriei, această versiune de Galaxy Note aduce și o contribuție de o liră sterlină la echipa viitoare a atleților din Marea Britanie. în plus, există și posibilitatea de a câștiga bilete la Olimpiada prin achiziția acestui Note modificat.

Preț Samsung Galaxy Note N7000 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×