ZuneHD va rula jocuri de Xbox, va sosi in Europa in toamna

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.107 ori
<b>ZuneHD va rula jocuri de Xbox, va sosi in Europa in toamna</b>Dupa ce aflam cu cateva zile in urma ca Microsoft ne pregateste un nou player Zune, pe numele sau ZuneHD si admiram chiar cateva imagini cu aacesta, iata ca primim informatii suplimentare despre acest PMP. ZuneHD va incorpora un display OLED capacitiv...

Dupa ce aflam cu cateva zile in urma ca Microsoft ne pregateste un nou player Zune, pe numele sau ZuneHD si admiram chiar cateva imagini cu aacesta, iata ca primim informatii suplimentare despre acest PMP.

ZuneHD va incorpora un display OLED capacitiv multi-touch, cu ratie a aspectului de 16:9, TV out si un port HDMI lateral. Gadgetul va suporta playback media HD, disponibil prin intermediul lui Zune Marketplace, care a fost updatat. Interesant este faptul ca acest player va rula si jocuri 3D Xbox, dar nu stim inca sub ce forma.

Noul Zune va sosi pe piata in variante de 16 sau 32 GB, suportand conectivitate wireless, incorporand un browser cu suport multi-touch si, conform unor bloggeri tech, chiar si un procesor nVidiaTegra. Se pare ca va exista si o varianta de 120 GB a acestui nou Zune, iar terminalul va sosi pe piata in toamna, in jurul lunii septembrie, fiind disponibil si in afara Statelor Unite, probabil si in Romania.

[Via: Wmpoweruser.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×