Posesorii Windows Phone au motive de bucurie: update WP 7.8, o noua aplicatie WP desktop si Gmail din ActiveSync

1.516 ori
<b>Posesorii Windows Phone au motive de bucurie: update WP 7.8, o noua aplicatie WP desktop si Gmail din ActiveSync</b>Deși se vorbește numai despre BlackBerry 10 OS pe web în aceste zile, dedicăm și lui Windows Phone câteva momente, mai ales că avem noutăți legate de această platformă. Aflați că Microsoft a început în sfârșit să ofere actualizarea...

Deși se vorbește numai despre BlackBerry 10 OS pe web în aceste zile, dedicăm și lui Windows Phone câteva momente, mai ales că avem noutăți legate de această platformă. Aflați că Microsoft a început în sfârșit să ofere actualizarea Windows Phone 7.8 posesorilor de terminale WP 7.5 Mango.

Noul release vine în versiunea 7.10.8858.136 și permite terminalelor mai vechi să beneficieze de anumite funcții din Windows Phone 8. Printre ele se număra noile tipuri de tileuri (cu 3 mărimi diferite), 20 de culori pentru interfața și implementarea imaginii zilei de pe Bing drept lockscreen. Deocamdată nu știm exact când va primi fiecare marcă de telefon actualizarea, dar aceasta ar trebui să ajungă la toți utilizatorii până la finalul lui februarie. Windows Phone 7.x nu suporta actualizări over the air, deci va trebui să conectați handsetul la PC și să folosiți bătrânul software Zune.

O altă doleanța a utilizatorilor WP a fost rezolvată: folosirea aplicațiilor Google pe platformă. Se pare că Microsoft și Google au ajuns în sfârșit la o înțelegere și vom avea în sfârșit acces la Google Mail, Calendar și Contacte din Exchange ActiveSync. Inițial se vorbise despre renunțarea la acest suport, Google intenționând să blocheze accesul la serviciile sale din Exchange, dar a fost amânată aceasta mutare. Aflați și că aplicația Windows Phone pentru desktop a fost actualizata la versiunea Preview 3, care îmbunătățește modalitatea de transfer de conținuturi între telefon si PC.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×