Sony Xperia XZ4 își face apariția în benchmark-ul AnTuTu cu un scor uriaș; Are cipset Snapdragon 855

2.127 ori
<b>Sony Xperia XZ4 își face apariția în benchmark-ul AnTuTu cu un scor uriaș; Are cipset Snapdragon 855</b>Sunt mari șanse ca în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona cei de la Sony să își lanseze oficial noul flagship Xperia XZ4, model despre care am mai aflat câteva detalii pe alocuri în săptămânile trecute. Acum descoperim

Sunt mari șanse ca în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona cei de la Sony să își lanseze oficial noul flagship Xperia XZ4, model despre care am mai aflat câteva detalii pe alocuri în săptămânile trecute. Astăzi apare un benchmark la orizont, chiar AnTuTu unde smartphone-ul japonez surprinde printr-un scor uriaș, chiar mai mare decât cel obținut de către phablet-ul iPhone XS Max.

Sony Xperia XZ4

Această scăpare vine la scurt timp de la apariția unor randări 3D detaliate, dar și după ce am aflat că Xperia XZ4 ar putea fi cel mai îngust telefon din 2019 - asta pentru că va aduce un ecran cu aspect 21:9 al imaginii. Acum aflăm cum va sta la nivel de performanță în AnTuTu, acolo unde după cum puteți observa și mai sus obține 395721 puncte.

Scorul este mai mare decât cel obținut de iPhone XS Max în testele noastre (360877 puncte), dar și mai mare decât cel obținut de Huawei Mate 20 Pro la Mobilissimo (313926 puncte). Din câte se vehiculează, Sony Xperia XZ4 va opta pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855, pentru o cameră triplă în spate și va oferi suport pentru încărcare rapidă la 46.5W.

Ar fi de așteptat și o creștere la 6 sau 8 GB RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×