Numele Samsung Galaxy S3 confirmat pentru lansarea de pe 3 mai, menționat În aplicația oficială Unpacked 2012

1.665 ori
<b>Numele Samsung Galaxy S3 confirmat pentru lansarea de pe 3 mai, menționat În aplicația oficială Unpacked 2012</b>Samsung are și o aplicație specială pentru evenimentul Unpacked Mobile 2012, pe care îl va organiza pe 3 mai pentru a anunța "ceva nou". Dacă până acum îndoielile planau asupra acestui eveniment, care ar putea anunța fie Galaxy S2 Plus, Galaxy...

Samsung are și o aplicație specială pentru evenimentul Unpacked Mobile 2012, pe care îl va organiza pe 3 mai pentru a anunța "ceva nou". Dacă până acum îndoielile planau asupra acestui eveniment, care ar putea anunța fie Galaxy S2 Plus, Galaxy S3 sau o nouă tableta, ei bine acum e sigur: vom vedea noul Samsung Galaxy S III anunțat la Londra săptămâna viitoare.

Am avut parte de confirmare datorită aplicației special create pentru eveniment, care include și cuvintele cheie "Galaxy S3". în plus, am văzut și pagina din Germania a celor de la Amazon postând precomenzi pentru acest produs și deja nu mai rămâne decât doar să așteptăm ziua de 3 mai pentru debutul noului terminal. Vă recomand să descărcați aplicația Samsung Unpacked Mobile 2012 din Google Play, dacă sunteți curioși în legătură cu evenimentul Samsung și vreți să aflați mai multe detalii.

Găsiți aplicația aici și aflați că ea ocupă 14 MB, este gratuită, necesita Android 2.2 minim și include și o hartă a zonei în care se va desfășura evenimentul din Londra. și asta cu tot cu transportul în comun și câteva guri de metrou din apropiere. Mai avem și un comunicat de presă, un teaser și chiar opțiunea a urmări live evenimentul când va veni ziua cea mare... Să sperăm că nu vom fi dezamăgiți!

Dezbatem subiectul și pe forum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×