NVIDIA confirmă tableta HTC Nexus 9 din greșeală, În documente oficiale

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.036 ori
<b>NVIDIA confirmă tableta HTC Nexus 9 din greșeală, În documente oficiale</b>Se pare că NVIDIA ar fi acuzat Qualcomm și Samsung recent că îi încalcă brevetele pentru tehnologia legată de GPU-uri, iar în documentele acestui caz ar exista indicii cu privire la un viitor device Nexus. E vorba despre HTC Nexus 9, menționat...

Se pare că NVIDIA ar fi acuzat Qualcomm și Samsung recent că îi încalcă brevetele pentru tehnologia legată de GPU-uri, iar în documentele acestui caz ar exista indicii cu privire la un viitor device Nexus. E vorba despre HTC Nexus 9, menționat negru pe alb.

Documentul e surprinzător de clar, afirmând că "HTC Nexus 9, model așteptat în trimestrul 3 al acestui an va folosi Tegra K1". Avem deci toate datele problemei și acum rămâne doar să aflăm exact când debutează terminalul. Auzisem că în perioada Halloweenului am putea vedea următorul telefon Nexus, produs de Motorola și deci tot atunci ar putea sosi și tableta Nexus 9 produsă de către HTC.

Tegra K1 pare a fi procesorul preferat pentru release-uri importante, el apărând pe Xiaomi Mi Pad, NVIDIA Shield Tablet și acum și pe prima tabletă HTC din ultimii 3 ani. Tegra K1 e un chip foarte puternic, dar problemele sale de compatibilitate cu unele aplicații și jocuri sunt cunoscute. Pe de altă parte există și exclusivități în Tegra Zone... Va fi Nexus 9 un hit? Ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×