O pereche de jeans care încarcă telefonul... Iată ceva ce probabil nu doreşti să porţi vara asta!

630 ori
<b>O pereche de jeans care încarcă telefonul... Iată ceva ce probabil nu doreşti să porţi vara asta!</b>Pentru că e foarte cald afară şi numai la skinny jeans nu ne stă g&acirc;ndul, hai să vedem un accesoriu vestimentar ce nu e făcut neapărat pentru vară, dar e interesant prin prisma funcţionalităţii sale. E vorba despre o pereche de jeans de la...

Pentru că e foarte cald afară şi numai la skinny jeans nu ne stă gândul, hai să vedem un accesoriu vestimentar ce nu e făcut neapărat pentru vară, dar e interesant prin prisma funcţionalităţii sale. E vorba despre o pereche de jeans de la compania Joe's Jeans, care funcţionează şi ca încărcător pentru telefonul mobil.

Gama de pantaloni poartă numele de #Hello şi are un design normal, până observăm acea porţiune specială în care trebuie introdus telefonul. Acolo se află ascunsă şi o baterie externă şi un cablu pentru conectarea la handset. Ideea este de a realiza încărcarea terminalului din mers, într-un mod cât mai discret şi fără protuberanţe prin buzunare.

Perechea de jeans costă 189 de dolari şi asta fără bateria personalizată, care costă încă 49 de dolari. Nu e cunoscută capacitatea sursei de alimentare, dar Joe's Jeans estimează că un iPhone 5 sau 5s poate fi încărcat până la 80 sau 85%, iar un iPhone 6 până la 70%. Ideea nu e chiar inovatoare, cu câţiva ani în urma existând şi I/O Pocket, o pereche de pantaloni cu aceeaşi funcţionalitate.

Reţineţi totuşi că perechea #Hello e doar pentru doamne şi domnişoare şi va începe livrările de pe 21 august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×