Producătorul de huse Spigen dezvăluie noi randări cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.245 ori
<b>Producătorul de huse Spigen dezvăluie noi randări cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva luni, producătorii de huse au ajuns să se numere printre cele importante surse care dezvăluie design-ul noilor terminale ce urmează să ajungă pe piață. Astăzi, cei de la Spigen ne prezintă c&acirc;teva randări cu...

În ultimele câteva luni, producătorii de huse au ajuns să se numere printre cele importante surse care dezvăluie design-ul noilor terminale ce urmează să ajungă pe piață. Astăzi, cei de la Spigen ne prezintă câteva randări cu husele pregătite pentru Samsung Galaxy S6 Edge Plus, terminal ce va fi anunțat oficial peste 7 zile.

Elementul de noutate adus de către Samsung Galaxy S6 Edge Plus, este după cum bine știți, creșterea sa în diagonală. Astfel, de la panoul de 5.1 inch regăsit pe modelul standard, varianta Plus va adopta un ecran de 5.7 inch cu aceeași rezoluție Quad HD, dar cu o densitate mai mică a pixelilor.

Ne așteptăm ca S6 Edge Plus să ofere un senzor similar de 16 megapixeli, dar și o baterie de minim 3000 mAh care să asigure până la 24 ore autonomie într-un ritm de utilizare moderat. Tot pe 13 august urmează a debuta oficial și Samsung Galaxy Note 5, model ce la rândul său a fost subiect de zvonuri o bună bucată de timp.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×