Oficial HTC laudă Sense 4, dar spune că n-au avut timp suficient să dezvolte pe Android 4.0 ICS

1.142 ori
<b>Oficial HTC laudă Sense 4, dar spune că n-au avut timp suficient să dezvolte pe Android 4.0 ICS</b>HTC a lansat Sense 4 pe HTC One S și One X. Am dat de numeroase aprecieri pozitive privind modul în care a fost implementată. Drew Bamford se ocupă de Sense UI și spune că HTC-urile cu noua interfață oferă un grad mai mare de personalizare pentru...

HTC a lansat Sense 4 pe HTC One S și One X. Am dat de numeroase aprecieri pozitive privind modul în care a fost implementată. Drew Bamford se ocupă de Sense UI și spune că HTC-urile cu noua interfață oferă un grad mai mare de personalizare pentru ecranul de blocare cât și pentru cel de start, o interfața a camerei foto mai bună și mai rapidă decât Sense UI 3.0 din 2011 de pe HTC Sensation și Sensation XE.

Interesant este că Drew Bamford a spus că nu au avut prea mult timp cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich până au lansat Sense 4.0. Ceea ce era evident, a ieșit la iveală. Companiile care produc telefoane Android nu pot ține pasul cu echipa Google care lucrează rapid în a lansa noi versiuni ale sistemului său de operare mobil.

HTC începuse dezvoltarea Sense înainte de Android 4.0 și pregătiseră o altfel de perspectivă. S-au adaptat din mers.

Nu m-aș mira ca mai târziu să dispară Sense UI și HTC să se mulțumească cu o customizare mai redusă a Android. Samsung Galaxy Nexus arată foarte bine cu interfața stock a Android 4.0 și sunt multe persoane care spun că-i mai bun decât orice TouchWiz, LG UI, Sense UI, etc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×