Oficial HTC laudă Sense 4, dar spune că n-au avut timp suficient să dezvolte pe Android 4.0 ICS

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.133 ori
<b>Oficial HTC laudă Sense 4, dar spune că n-au avut timp suficient să dezvolte pe Android 4.0 ICS</b>HTC a lansat Sense 4 pe HTC One S și One X. Am dat de numeroase aprecieri pozitive privind modul în care a fost implementată. Drew Bamford se ocupă de Sense UI și spune că HTC-urile cu noua interfață oferă un grad mai mare de personalizare pentru...

HTC a lansat Sense 4 pe HTC One S și One X. Am dat de numeroase aprecieri pozitive privind modul în care a fost implementată. Drew Bamford se ocupă de Sense UI și spune că HTC-urile cu noua interfață oferă un grad mai mare de personalizare pentru ecranul de blocare cât și pentru cel de start, o interfața a camerei foto mai bună și mai rapidă decât Sense UI 3.0 din 2011 de pe HTC Sensation și Sensation XE.

Interesant este că Drew Bamford a spus că nu au avut prea mult timp cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich până au lansat Sense 4.0. Ceea ce era evident, a ieșit la iveală. Companiile care produc telefoane Android nu pot ține pasul cu echipa Google care lucrează rapid în a lansa noi versiuni ale sistemului său de operare mobil.

HTC începuse dezvoltarea Sense înainte de Android 4.0 și pregătiseră o altfel de perspectivă. S-au adaptat din mers.

Nu m-aș mira ca mai târziu să dispară Sense UI și HTC să se mulțumească cu o customizare mai redusă a Android. Samsung Galaxy Nexus arată foarte bine cu interfața stock a Android 4.0 și sunt multe persoane care spun că-i mai bun decât orice TouchWiz, LG UI, Sense UI, etc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×