[UPDATE - Informația cu 5T e falsă] - OnePlus 5T ar putea debuta pe 5 noiembrie, conform unor invitaţii trimise presei; OnePlus 3 primeşte Android Oreo între timp

1.875 ori
<b>[UPDATE - Informația cu 5T e falsă] - OnePlus 5T ar putea debuta pe 5 noiembrie, conform unor invitaţii trimise presei; OnePlus 3 primeşte Android Oreo între timp</b>În ciuda zvonurilor care afirmau faptul că OnePlus nu are în plan lansarea unui model derivat de flagship-ul actual, iată că ideea pare a fi pusă în practică. Spunem asta pentru că fix azi pe web sosesc invitații și teasere pentru un eveniment

[UPDATE 19:48 17.10.2017] - Informația legat de lansarea lui OnePlus 5T este falsă!

Încă de când am aflat că telefoanele OnePlus 5 au început să aibă stocurile epuizate la toţi retailerii, era clar că ni se pregăteşte ceva. Gurile rele spuneau că OnePlus 6 vine mai devreme, în vreme ce o teorie mai plauzibilă era cea a unui OnePlus 5T gata de lansare. Au apărut şi randări între timp, iar azi vine o invitaţie la o conferinţă de presă OnePlus pentru a întregi peisajul.

OnePlus 5T

OnePlus organizează un eveniment pe 5 noiembrie şi sunt şanse foarte mari să fie dedicat lui OnePlus 5T. Pe lângă simpla asociere cu acea dată de "5", care indică sosirea unui model "5", o privire spre invitaţia de mai sus ne mai oferă indicii, precum acea siluetă a unui telefon cu o muchie superioară foarte îngustă, mai ales în comparaţie cu OnePlus 5. Observăm şi o linie verticală care porneşte din muchia superioară şi formează un "T".

OnePlus 5T

În ce priveşte evenimentul, va fi organizat la Shenzhen Spring Sports Center şi va fi transmis prin live stream cu siguranţă. Scăpări trecute menţionau că OnePlus 5T va fi un telefon cu ecran de 6 inch cu aspect 18:9. La bord vom găsi cu siguranţă un procesor Snapdragon 835, o cameră duală, până la 8 GB RAM şi e posibil ca de această dată OnePlus să renunţe la jack-ul audio, pentru o implementare totală a sigilării contra apei, în regim IP67.

Spatele ar putea primi un design nou, în ton cu zona frontală, iar camerele duale ar putea fi repoziţionate. Bateria mai mare e de asemenea o teorie, ca şi debutul cu software bazat pe Android Oreo la bord.

Între timp aflaţi că telefoanele OnePlus 3 şi OnePlus 3T au primit actualizarea la Android 8.0 Oreo (versiunea BETA) de pe 14 octombrie. Noua varianta de software aduce funcţii ca Picture in Picture, Autofill, selecţii smart text, cel mai nou security patch şi design nou petnru Quick Settings, dar şi notification dots.

Mulţumim Nicolae Minga pentru pont.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×