OnePlus anunță o actualizare pentru One În această lună, care aduce tastatura SwiftKey la pachet

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 632 ori
<b>OnePlus anunță o actualizare pentru One În această lună, care aduce tastatura SwiftKey la pachet</b>OnePlus și SwiftKey și-au anunțat în această săptămână colaborarea, care va avea ca rezultat oferirea unei actualizări software în această lună pe OnePlus One. Astfel, terminalul va primi în zona de setări din CyanogenMod 11S opțiunea de...

OnePlus și SwiftKey și-au anunțat în această săptămână colaborarea, care va avea ca rezultat oferirea unei actualizări software în această lună pe OnePlus One. Astfel, terminalul va primi în zona de setări din CyanogenMod 11S opțiunea de utilizare a tastaturii SwiftKey.

SwiftKey oferă în acest moment suport pentru 81 de limbi la nivel global și este una dintre cele mai populare tastaturi third party pentru mobil din lume. Utilizatorii lui OnePlus One vor putea trece la experiența sa de input apăsând un singur buton și fără vreun download special. Va fi interesant de văzut în ce mod va fi integrat SwiftKey și pe OxygenOS, noul ROM al celor de la OnePlus, care va sosi în acest an.

OnePlus anunță o actualizare pentru One În această lună, care aduce tastatura SwiftKey la pachet

SwiftKey este o tastatură bazată pe sistemul Artificial Intelligence, cu un mecanism de predicție a tastării utilizatorului foarte precis. Tastatura învața de la utilizator, iar SwiftKey face inputul mai rapid și mai facil, prin intermediul gesturilor swipe. Cu SwiftKey Flow puteți scrie extrem de rapid, fără să ridicați degetul de pe ecran. în plus, veți putea scrie în 3 limbi în același timp fără a schimba setările.

Aici se adăugă și o serie de teme personalizate, care schimbă lookul tastaturii. SwiftKey va sosi pe OnePlus One via OTA în această lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×