Omega, Phantom, Cosmos și Thunder sunt numele a 4 noi smartphone-uri pregătite de Polaroid pentru MWC 2015

Autor:  | Publicat în:  Polaroid 814 ori
<b>Omega, Phantom, Cosmos și Thunder sunt numele a 4 noi smartphone-uri pregătite de Polaroid pentru MWC 2015</b>Anul acesta la târgul de tehnologie CES, cei de la Polaroid au adus o serie de smartphone-uri care au atras atenția presei mai ales datorită faptului că se aseamănă extraordinar de mult cu Oppo N1, celebrul device de origine chineză ce adoptă un...

Anul acesta la târgul de tehnologie CES, cei de la Polaroid au adus o serie de smartphone-uri care au atras atenția presei mai ales datorită faptului că se aseamănă extraordinar de mult cu Oppo N1, celebrul device de origine chineză ce adoptă un senzor foto rotativ. Aceste smartphone-uri erau numite Polaroid Selfie, Snap, și Flip.

Astăzi, prin intermediul unei publicații franceze aflăm că brandul în cauză pregătește debutul a 4 noi terminale pentru show-ul Mobile World Congress ce își va deschide porțile chiar în luna martie. Printre acestea se vor numără smartphone-urile Omega (5 inch), și modelul intitulat Phantom care va aduce un panou de 5.5 inch.

Deși specificațiile complete nu se cunosc, se pare că ambele device-uri vor adopta un procesor octa-core de 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și suport dual-SIM.

Odată cu acestea vor fi prezentate și smartphone-urile Thunder și Cosmos, terminale care împart aceleași camere foto cu device-urile mai sus menționate, modelul Cosmos urmând a fi inclus în categoria high-end. Totuși, Polaroid Thunder va fi mai degrabă un low-end, acesta sosind cu un display de 5 inch, 512 MB memorie RAM, un procesor quad-core și 4 GB spațiu de stocare. De asemenea, luând în calcul aceste dotări, ne așteptăm și la prețuri foarte accesibile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×