Samsung Galaxy S9 acum și pe auriu; Nuanța "Sunrise Gold" introdusă oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.274 ori
<b>Samsung Galaxy S9 acum și pe auriu; Nuanța "Sunrise Gold" introdusă oficial</b>La scurt timp de la prezentarea variantei Burgundy Red pentru smartphone-urile Galaxy S9 și Galaxy S9+, iată-i pe cei de la Samsung dezvâluind și un model pe auriu. Acesta se numește Sunrise Gold și aflăm că pentru moment debutul are loc

Cu aproximativ o săptămână în urmă vă informam despre lansarea unei noi variante de culoare pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S9, fiind vorba despre nuanța de roșu intitulată "Burgundy Red". Astăzi este introdusă o nouă culoare asociată flagship-urilor din această serie și anume o nuanță de auriu destul de interesantă la prima vedere care primește tot un nume fancy "Sunrise Gold".

Galaxy S9 Gold

Suntem informați că la nivel hardware lucrurile rămân neschimbate, singura modificare având rol estetic și fiind reprezentată de către noua culoare. Aceasta va fi disponibilă în Australia, Chile, Germania, Hong Kong, Coreea de Sud, Mexic, Rusia, Spania, Taiwan, Emiratele Arabe Unite, dar și în Vietnam.

Modelul roșu în schimb va debuta oficial doar în Coreea de Sud și China, cu toate că vor exista și pe la noi retailerii ce vor importa aceste versiuni mai speciale. După cum afirmam și în articolul de ieri referitor la atingerea bornei de 1 milion de unități Galaxy S9 vândute în Coreea de Sud, motivul lansării acestor noi variante de culoare este acela de a impulsiona vânzările nu tocmai impresionante.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×