Palm, Apple, Nokia si Samsung pregatesc super-smartphone-uri pentru aceasta vara

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.833 ori
<b>Palm, Apple, Nokia si Samsung pregatesc super-smartphone-uri pentru aceasta vara</b>Vara lui 2009 ar putea intra in istorie drept una a smarthone-urilor revolutionare, de vreme ce marii producatori de handseturi se pregatesc sa lanseze terminale mobile impresionante. Fie ca e vorba de Palm, Nokia, Apple, Samsung, Google sau Microsoft,...

Vara lui 2009 ar putea intra in istorie drept una a smarthone-urilor revolutionare, de vreme ce marii producatori de handseturi se pregatesc sa lanseze terminale mobile impresionante. Fie ca e vorba de Palm, Nokia, Apple, Samsung, Google sau Microsoft, smartphone-urile se provoaca la duel si vor tenta milioane de utilizatori.

Primul pe lista este Palm Pre, un terminal care ar putea sosi si maine, conform Wall Street Journal, prin operatorul Sprint. Zvonurile afirma ca Sprint va pune in vanzare modelul Pre in prima saptamana a lunii iunie, conform unor surse apropiate companiei. De asemenea, un nou Apple iPhone se pregateste de lansare, in data de 8 iunie 2009, cu ocazia showului WWDC, unde va fi prezentat oficial si update-ul de software iPhone 3.0 si cel mai nou OS pentru Mac.

Nu trebuie neglijate si initiativele Android ale celor de la Google si Samsung, care vor lansa modelul i7500 in iunie, primul terminal Samsung bazat pe OS-ul Android. Motorola, in ciuda crizei sale profunde, are de asemenea in plan lansarea unor telefoane Android in aceasta vara, in vreme ce Nokia pregateste modelul N97 pentru lansarea in SUA in data de 2 iunie.

Intre timp, Microsoft anunta pe Twitter ca a terminat dezvoltarea lui Windows Mobile 6.5, ceea ce inseamna ca HTC si Samsung vor lansa primele terminale cu acest OS in urmatoarele luni.

[Via: Moconews.net]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×