Revin telefoanele Palm! Un prim model este așteptat să debuteze în State prin operatorul Verizon

903 ori
<b>Revin telefoanele Palm! Un prim model este așteptat să debuteze în State prin operatorul Verizon</b>În urmă cu luni bune, mai precis în septembrie 2017 apărea zvonul referitor la faptul că TCL are în plan renașterea brandului Palm prin lansarea de noi smartphone-uri sub acest nume. Acum apar noi informații potrivit cărora un prim model

Chiar toamna trecută, mai precis la început de septembrie aflam prin intermediul unui zvon faptul că TCL are în plan să readucă la viață brandul Palm prin lansarea de noi smartphone-uri în prima parte a lui 2018. Tot atunci eram informați că achiziția Palm de către TCL a fost finalizată încă de prin 2011 și că abia acum se pregătește o reintroducere a brandului pe piață, după 7 ani de ținut pe tușă.

După cum știți, telefoanele Palm erau cel mai de temut adversar pentru iPhone, asta datorită interfaței avangardiste, ale căror elemente precum navigarea prin gesturi chiar au ajuns a fi integrate drept noutate pe iPhone X în 2017. Am și aflat la un moment dat că cei de la Qualcomm au acuzat Apple de "împrumutarea" acestor gesturi regăsite pe Palm Pre, fiind motiv de un nou proces.

Telefoanele rulau webOS, iar compania Palm era cumpărată în 2010 de HP, iar ulterior TCL a venit în scenă prin achiziția trademark-ului ce implică folosirea numelui Palm pe dispozitive. Revenind la informația de astăzi, aflăm prin intermediul celor de la Android Police faptul că un nou telefon semnat Palm ar urma să debuteze foarte curând în State prin operatorul Verizon.

Nu se știe nimic despre noul dispozitiv din păcate, dar ar trebui să aibă ceva unic precum este cazul unei tastaturi qwerty sau forma de slider. Există posibilitatea ca TCL să producă telefoane branduite Palm în mod exclusiv pentru Verizon și nu ar fi exclus ca Trump să aibă un cuvând de spus în toată această afacere, asta ținând cont de atacul îndreptat către Huawei din SUA.

Android Police mai afirmă că telefonul cel nou va rula Android și am putea vedea aici implementarea controlului prin gesturi de care vorbeam mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×