Scandalul Cosmote - tarife de interconectare continua

1.559 ori
<b>Scandalul Cosmote - tarife de interconectare continua</b>Cosmote nu renunta la hotararea sa de a mentine tarifele vechi de interconectare cu Zapp, continuand scandalul care a impiedicat utilizatorii celor 2 retele sa poarte convorbiri telefonice intre 1 si 3 martie 2007. Telemobil, firma ce administreaza...

Cosmote nu renunta la hotararea sa de a mentine tarifele vechi de interconectare cu Zapp, continuand scandalul care a impiedicat utilizatorii celor 2 retele sa poarte convorbiri telefonice intre 1 si 3 martie 2007.

Telemobil, firma ce administreaza reteaua Zapp doreste scaderea tarifelor de la 12 centi/minut si 3 centi/SMS la 10 centi/minut si 2 centi/SMS. Nikolas Tsolas, CEO Cosmote Romania a declarat ca tarifere de interconectare nu vor fi reduse deoarece filiala romaneasca a firmei elene nu este pregatita pentru acest lucru si doar ANRCTI poate influenta aceasta decizie.

Telemobil continua sa afirme ca nu exista un contract intre cei 2 operatori care sa specifice tarifele finale. Contractul initial a expirat in august 2006, dar companiile au considerat ca pot continua sa aplice aceleasi tarife fara a mai fi nevoie de un nou document legal. Acest lucru s-a intamplat in special deoarece Telemobil nu a reactionat negativ la initiativa Cosmote de a pastra tarifele din 2006.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×