Panasonic anunță Lumix CM1, un combo smartphone Android - cameră point and shoot cu lentilă Leica

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 971 ori
<b>Panasonic anunță Lumix CM1, un combo smartphone Android - cameră point and shoot cu lentilă Leica</b>Panasonic a prezentat în această săptămâna un nou cameraphone, modelul Lumix CM1, cu accentul mai mult pe cameră decât pe phone. Celebrul brand Lumix este combinat cu un handset de 4.7 inch cu rezoluție Full HD și o lentilă Leica. &nbsp;...

Panasonic a prezentat în această săptămâna un nou cameraphone, modelul Lumix CM1, cu accentul mai mult pe cameră decât pe phone. Celebrul brand Lumix este combinat cu un handset de 4.7 inch cu rezoluție Full HD și o lentilă Leica.

Terminalul integrează un senzor de 20 megapixeli în spate, cu suport pentru captură video 4K, cu o lentilă Leica DC Elmarit F/2.8. Avem la dispoziție și un buton shutter fizic și un buton slider special care face trecerea între modul smartphone și cel cameră. Gadgetul măsoară 21.1 mm în grosime, cântărește 204 grame și folosește un senzor MOS de 20 MP cu lentilă de 28 mm.

Panasonic Lumix CM1

La interior se află un procesor quad core Qualcomm MSM8974AB de 2.3 GHz (Snapdragon 801), 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și o baterie de 2600 mah. Lumix CM1 suportă conectivitate 4G LTE, WiFi, NFC și GPS și rulează Android 4.4. Deocamdată știm că acest produs va sosi pe piață în Germania și Franța în perioadă Crăciunului.

Panasonic anunța Lumix CM1, un combo smartphone Android - cameră point and shoot cu lentilă Leica

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×