Panoul frontal a lui Sony Xperia Z4 se afișează În primele imagini live

1.191 ori
<b>Panoul frontal a lui Sony Xperia Z4 se afișează În primele imagini live</b>Deja am aflat faptul că cei de la Sony vor organiza un eveniment oficial pe data de 2 martie în cadrul show-ului Mobile World Congress 2015, eveniment în cadrul căruia vom lua parte la dezvăluirea noii generații Xperia. &nbsp; Astăzi, cu mai puțin...

Deja am aflat faptul că cei de la Sonyvor organiza un eveniment oficial pe data de 2 martie în cadrul show-ului Mobile World Congress 2015, eveniment în cadrul căruia vom lua parte la dezvăluirea noii generații Xperia.

Astăzi, cu mai puțin de o lună rămasă până la debutul lui Sony Xperia Z4, câteva imagini live ce prezintă panoul frontal a terminalului în cauză ajung pe web prin intermediul unor surse de origine chineză. Astfel, putem arunca o privire asupra modului în care design-ul telefonului a fost schimbat comparativ cu modelele actuale.

Din păcate, aceste schimbări nu se pot observa la prima vedere, telefonul având aceleași grile pentru difuzoare ca și cele de pe Xperia Z2, în timp ce doar camera frontală și senzorii și-au modificat acum poziția. Pe partea de specificații, zvonurile afirmă ca Xperia Z4 va aduce același display FHD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM și un procesor Snapdragon 805/810.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×