Prea frumos să fie adevărat: proiectul german Linshof a fost oprit, super telefonul și tableta lor au fost anulate!

2.187 ori
<b>Prea frumos să fie adevărat: proiectul german Linshof a fost oprit, super telefonul și tableta lor au fost anulate!</b>Cu câteva săptămâni în urma descopeream un nou brand interesant în Germania, Linshof, o firmă care promitea un super telefon și o super tableta la prețuri accesibile. Ne exprimăm la acel moment surprinderea legată de ambițiile mari ale...

Cu câteva săptămâni în urma descopeream un nou brand interesant în Germania, Linshof, o firmă care promitea un super telefon și o super tableta la prețuri accesibile. Ne exprimăm la acel moment surprinderea legată de ambițiile mari ale companiei, care a anunțat în această săptămână ca proiectul a fost închis.

Linshof pregătea un telefon numit i8, care venea cu un display Full HD de 5 inch, o carcasă din aluminiu și un procesor octa core misterios de 2.1 GHz. La bord se aflau și 80 GB stocare internă și o cameră de 13 megapixeli în spate, plus baterie de 3100 mAh și ieșire HDMI. Toate acestea erau oferite la doar 380 de dolari, iar compania avea și o tabletă în plan, sub numele de Linshof Performance.

Compania germană Linshof pregătește și o tabletă cu dotări de top; primim 80 GB memorie internă și 3 GB RAM

Acest model ar fi avut un display de 10 inch, cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, un procesor octa core de 2.1 GHz, 3 GB RAM și 80 GB stocare internă, plus cameră principală de 13 MP. Prețul sau era și mai bun, la doar 360 de dolari. După cum am aflat de la cititorul nostru Danny Iacob, căruia îi mulțumim pentru pont, Linshof a anunțat că investitorii săi au decis să închidă proiectul "din motive interne".

Prea frumos să fie adevărat: proiectul german Linshof a fost oprit, super telefonul și tableta lor au fost anulate!

Firma germană a ținut să menționeze că nu a acceptat precomenzi, donații sau investiții, iar toate plățile sunt la zi și nu există păgubiți. Păcat de acest concept care suna bine și era și european, într-o mare de telefoane din China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×