Primele detalii despre trei smartphone-uri HTC cu Windows Phone 8

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.298 ori
<b>Primele detalii despre trei smartphone-uri HTC cu Windows Phone 8</b>Windows Phone 8 a fost prezentat acum 2 zile. Oficialul Microsoft folosea o unitate Nokia cu display HD și procesor dual-core. Ni s-a spus că din această toamnă va apărea WP8 și o suită de telefoane de la Nokia, HTC, Huawei. &nbsp; Uite că deja la...

Windows Phone 8 a fost prezentat acum 2 zile. Oficialul Microsoft folosea o unitate Nokia cu display HD și procesor dual-core. Ni s-a spus că din această toamnă va apărea WP8 și o suită de telefoane de la Nokia, HTC, Huawei.

Uite că deja la HTC a apărut un fel de roadmap cu trei telefoane. Numele de mai jos sunt cele de cod, sub care sunt dezvoltate.

1. HTC Rio - smartphone entry-level

- display de 4 inch cu rezoluție de 480x800 pixeli;
- procesor Qualcomm din seria S4;
- cameră foto de 5 Megapixeli, transfer de date via 3G la maxim 14.4 Mbps.

2. HTC Accord - smartphone middle-level

- display de 4.3 inch cu tehnologie Super LCD2 și rezoluție HD;
- procesor Qualcomm dual-core S4 cu 1 GB memorie RAM;
- transfer de date cu viteze de până la 42 Mbps și suport NFC;
- cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p.

3. HTC Zenith - smartphone de top

- display de 4.7 inch cu tehnologie Super LCD2 și rezoluție HD;
- procesor Qualcomm quad-core, 1 GB memorie RAM;
- transfer de date la 42 Mbps și suport NFC;
- cameră de 8 Megapixeli care filmează la 108-p.

Le așteptăm cu nerăbdare să ajungă în piață și să ne jucăm cu ele spre a vă relata ce sunt capabile să facă.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×