Nokia Lumia 900 unboxing - scoatem din cutie cel mai mare Lumia (Video)

3.377 ori
<b>Nokia Lumia 900 unboxing - scoatem din cutie cel mai mare Lumia (Video)</b>După ce le-am făcut review lui Nokia Lumia 800 și 710, a venit la noi și fratele lor mai mare, Nokia Lumia 900. Telefonul cu ecran de 4.3 inch ne-a fost oferit în teste de către Quickmobile, care vine acest terminal la prețul de 2.599 lei....

După ce le-am făcut review lui Nokia Lumia 800 și 710, a venit la noi și fratele lor mai mare, Nokia Lumia 900. Telefonul cu ecran de 4.3 inch ne-a fost oferit în teste de către Quickmobile, care vine acest terminal la prețul de 2.599 lei. Telefonul pe care îl testam noi este de culoare albă, dar există și versiuni negre, albastre, cyan și magenta.

Acest model este destul de greu și gros la primul contact, mai ales că el cântărește 160 de grame, destul de mult după standardele moderne. în cutia sa mare și albastră găsim obișnuitele manuale, telefonul cu o folie de plastic peste și o cheiță mică pentru deblocarea locașului microSIM, pe care nu o face într-un mod foarte clar, fiind nevoie să trageți totuși de acel slot pentru a-l scoate. Tot în cutie găsim și încărcătorul, cablul microUSB și o pereche de căști care nu sunt in-ear.

Nokia Lumia 900 unboxing

Terminalul rulează Windows Phone 7.5 Mango și trece printr-un proces inițial de setup de lungă durată, după cum se vede și în video-ul de unboxing. Nokia Lumia 900 dispune de 16 GB memorie internă, nu are slot microSD, are 512MB RAM și o cameră de 8 megapixeli în spate, plus o cameră frontală de 1 MP. El folosește un procesor de 1.4 GHz, GPU Adreno 205, o baterie Li-Ion de 1830 mAh și suporta o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Revenim cât de curând cu o recenzie a acestei versiuni mai mari de Lumia 800.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×