Primele imagini cu BlackBerry Storm 2, acum disponibile

2.778 ori

Iata ca producatorul canadian RIM continua lista de scapari si dupa ce am vazut noile modele Gemini si Onyx in imagini care au ajuns pe Internet, se pare ca si BlackBerry Storm 2 a avut aceeasi soarta. Purtand numele de cod Oden, Storm 2 este infatisat in...

Iata ca producatorul canadian RIM continua lista de scapari si dupa ce am vazut noile modele Gemini si Onyx in imagini care au ajuns pe Internet, se pare ca si BlackBerry Storm 2 a avut aceeasi soarta.

BlackBerry Storm 2

Purtand numele de cod Oden, Storm 2 este infatisat in varianta GSM, cu suport WiFi si incorporand si un GPS. Terminalul inlocuieste butoanele de sub ecran cu un sistem de control touch sensitive si aflam si ca sub carcasa sa se afla un procesor destul de rapid, in special in comparatie cu cel al primului Storm.

Handsetul va sosi si cu mai multa memorie, iar zvonurile afirma ca Storm 2 va sosi pe piata inainte de perioada sarbatorilor, eventual concurand cu un smartphone cu touchscreen pe care il va lansa Nokia atunci.

BlackBerry Storm 2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×