Telefoanele Microsoft Kin un chin? Un esec al companiei din Redmond?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.190 ori
<b>Telefoanele Microsoft Kin un chin? Un esec al companiei din Redmond?</b>Cu doar 500 de unitati vandute, am putea cataloga telefoanele Microsoft Kin drept un esec urias pentru compania din Redmond. Trebuie mentionat ca aceasta incredibila cifra de vanzari a fost facuta publica de catre Business Insider, dar ea ramane...

Cu doar 500 de unitati vandute, am putea cataloga telefoanele Microsoft Kin drept un esec urias pentru compania din Redmond. Trebuie mentionat ca aceasta incredibila cifra de vanzari a fost facuta publica de catre Business Insider, dar ea ramane deocamdata la nivel de zvon.

E drept ca nici Microsoft nu a oferit informatii despre numarul de unitati Kin One si Kin Two vandute pana acum. Aparent, publicul ar fi fost dezamagit de functiile terminalelor, de recenziile lor negative si de costul total al acestora, cu abonament inclus. Interesant este faptul ca aceste modele ar fi trebuit sa fie urmasii lui Sidekick, iar Sharp a esuat in aceasta initiativa impreuna cu Microsoft.

Daca zvonul e adevarat, doar Windows Phone 7 va mai putea repara greseala de marketing si de orientare a gigantului software.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×