Profit de 2.9 miliarde dolari pentru Google În ultimul trimestru și creștere de 61%

Autor:  | Publicat în:  Google 681 ori
<b>Profit de 2.9 miliarde dolari pentru Google În ultimul trimestru și creștere de 61%</b>în vreme ce Sony pierde bani și angajați și caută o direcție nouă, mai ales că pe 2011 a înregistrat pierderi de 6 miliarde de dolari, Google își anunța triumful, cu profituri trimestriale crescute. Gigantul motoarelor de căutare a anunțat...

în vreme ce Sony pierde bani și angajați și caută o direcție nouă, mai ales că pe 2011 a înregistrat pierderi de 6 miliarde de dolari, Google își anunța triumful, cu profituri trimestriale crescute. Gigantul motoarelor de căutare a anunțat un salt cu 61% în profit trimestrial, ajungând la 2.9 miliarde de dolari.

Veniturile au crescut cu 24% la 10.65 miliarde de dolari și asta în ciuda unei scăderi cu 12% în zona de cost pe click la reclamele de pe website-uri, plus cele ale partenerilor de advertising. Informațiile vin direct de la Larry Page, CEO Google, care anunța triumful companiei pe care o conduce. Android a fost citat drept o sursă importantă de venit, dar și Chrome și YouTube. Page a spus, cum face mereu, că suntem în stadiul incipient al lucrurilor pe care tehnologia le poate face pentru oameni.

Sincer să fiu m-am gândit întotdeauna că poate într-o bună zi Android se va transforma in robot real și va fi folosit în domeniul industrial sau medicină, dar până acolo mai avem de așteptat, inclusiv sosirea perechii de ochelari Google Glasses. De remarcat și faptul că pe 31 martie 2012, Google avea la dispoziție 49.3 miliarde de dolari cash, iar trimestrul s-a încheiat cu un număr total de 33.000 de angajați full time.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×