Seria HTC One se pregătește de livrare către magazine!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.402 ori
<b>Seria HTC One se pregătește de livrare către magazine!</b>HTC a prezentat telefoanele One X și One V în Taiwan, menționând și că livrările acestor modele încep pe 2 aprilie. Aflăm în prealabil că pe 5 aprilie intra în Europa HTC One X, primul telefon quad core al taiwanezilor, pe care vi l-am...

HTC a prezentat telefoanele One X și One V în Taiwan, menționând și că livrările acestor modele încep pe 2 aprilie. Aflăm în prealabil că pe 5 aprilie intra în Europa HTC One X, primul telefon quad core al taiwanezilor, pe care vi l-am prezentat la MWC 2012 într-o experiență hands on.

în ce îl privește pe One S, acesta este cel mai subțire handset de la HTC de până acum, cu o grosime în jur de 8 mm, iar One V se vrea a fi un urmaș al lui Legend, împrumutând și acea bărbie și având o carcasă unibody. Pe One S vi l-am prezentat de la MWC 2012 aici, iar pe One V aici. în acest moment precomenzile pentru unități HTC One X au atins 50.000 de unități și asta doar pentru zona Asiei în care va debuta în următoarea săptămână! Având în vedere acel ecran de 4.7 inch cu rezoluție 720p, camera de 8 megapixeli cu tehnologie ImageSense și procesorul quad core, înțeleg de ce există atât de multe comenzi.

Un HTC One X are prețul de 706 dolari în Taiwan, în vreme ce One V va costa pe jumătate din această sumă, se pare. Handseturile rulează Android 4.0 ICS, cu HTC Sense 4.0, care aduce și 25 GB de stocare Dropbox. Circulă și zvonuri că One X va ajunge și la noi în țară la mijlocul lunii viitoare și sunt tare curios ce fel de prețuri vor aplica operatorii de la noi.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×