Seria HTC One se pregătește de livrare către magazine!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.368 ori
<b>Seria HTC One se pregătește de livrare către magazine!</b>HTC a prezentat telefoanele One X și One V în Taiwan, menționând și că livrările acestor modele încep pe 2 aprilie. Aflăm în prealabil că pe 5 aprilie intra în Europa HTC One X, primul telefon quad core al taiwanezilor, pe care vi l-am...

HTC a prezentat telefoanele One X și One V în Taiwan, menționând și că livrările acestor modele încep pe 2 aprilie. Aflăm în prealabil că pe 5 aprilie intra în Europa HTC One X, primul telefon quad core al taiwanezilor, pe care vi l-am prezentat la MWC 2012 într-o experiență hands on.

în ce îl privește pe One S, acesta este cel mai subțire handset de la HTC de până acum, cu o grosime în jur de 8 mm, iar One V se vrea a fi un urmaș al lui Legend, împrumutând și acea bărbie și având o carcasă unibody. Pe One S vi l-am prezentat de la MWC 2012 aici, iar pe One V aici. în acest moment precomenzile pentru unități HTC One X au atins 50.000 de unități și asta doar pentru zona Asiei în care va debuta în următoarea săptămână! Având în vedere acel ecran de 4.7 inch cu rezoluție 720p, camera de 8 megapixeli cu tehnologie ImageSense și procesorul quad core, înțeleg de ce există atât de multe comenzi.

Un HTC One X are prețul de 706 dolari în Taiwan, în vreme ce One V va costa pe jumătate din această sumă, se pare. Handseturile rulează Android 4.0 ICS, cu HTC Sense 4.0, care aduce și 25 GB de stocare Dropbox. Circulă și zvonuri că One X va ajunge și la noi în țară la mijlocul lunii viitoare și sunt tare curios ce fel de prețuri vor aplica operatorii de la noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×