Reuters vine cu noi informații despre soarta diviziei mobile Sony; aproximativ 1000 angjați urmează a fi dați afară

Autor:  | Publicat în:  Sony 633 ori
<b>Reuters vine cu noi informații despre soarta diviziei mobile Sony; aproximativ 1000 angjați urmează a fi dați afară</b>Cu toate că cei de la Sony aduc pe piață device-uri foarte interesante ce vin cu dotări de top, referindu-ne în special la gama de terminale Xperia Z, se pare că situația diviziei mobile este pentru moment pusă sub semnul întrebării, asta după...

Cu toate că cei de la Sony aduc pe piață device-uri foarte interesante ce vin cu dotări de top, referindu-ne în special la gama de terminale Xperia Z, se pare că situația diviziei mobile este pentru moment pusă sub semnul întrebării, asta după ce chiar acum câteva săptămâni, cei de la Reutersprecizau că Sony este pe cale să vândă își vândă afacerea de telefoane.

Astăzi, publicația în cauză revine cu o nouă serie de informații din care aflăm faptul că Sony are de gând să dea afară aproximativ 1000 de angajați, măsură ce ar putea fi anunțată oficial chiar la început de februarie după publicarea raportului trimestrial de vânzări.

Astfel, până anul viitor în luna martie, se așteaptă ca personalul Sony ce își desfășoară activitatea în divizia de mobile să scadă cu până la 30%, acest lucru având ca principală cauză competiția acerbă de pe piață dintre produsele companiei și device-urile aduse în retail de către chinezi la prețuri foarte mici.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr Sony are de gând să își vândă sau nu divizia de mobile, și desigur să aflăm cine va fi interesat de achiziția sa. în acest moment, pe piața de smartphone-uri avem parte de preluări constante, câteva exemple fiind achiziția Motorola de către Lenovo, cât și situația Microsoft - Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×