Review huse și carcase Samsung Galaxy S4 Mini + concurs: accesorii Cubz de la Mobiledirect.ro! (Video)

7.450 ori
<b>Review huse și carcase Samsung Galaxy S4 Mini + concurs: accesorii Cubz de la Mobiledirect.ro! (Video)</b>Ca de obicei atunci când primim un smartphone celebru în teste vom primi și accesorii pentru acesta. în cazul lui Samsung Galaxy S4 Mini am primit 2 huse din gel TPU și un flip cover, pe care le vedeți analizate în detaliu mai jos. Accesoriile vin...

Ca de obicei atunci când primim un smartphone celebru în teste vom primi și accesorii pentru acesta. în cazul lui Samsung Galaxy S4 Mini am primit 2 huse din gel TPU și un flip cover, pe care le vedeți analizate în detaliu mai jos. Accesoriile vin de la Mobiledirect.ro și le puteți câștiga la un concurs ale cărui reguli le aflați la final de articol.

Husă  Samsung Galaxy S4 Mini Gel TPU Negru de la CUBZ

Primul accesoriu este o husă neagră Cubz din gel TPU, care costă 34.99 lei. Acest produs este fabricat din gel moale din poliuretan termoplastic și nu atrage praful. Husa este ușor de pus pe terminal și de scos și vine cu garanție 1 an. Accesoriul va lăsa libere porturile și butoanele telefonului, iar ca look acest produs oferă o tentă masculină și sobră telefonului.

Husă  Samsung Galaxy S4 Mini Gel TPU Alb de la CUBZ

Husă Samsung Galaxy S4 Mini Gel TPU Alb de la CUBZ

Al doilea accesoriu de la Mobiledirect.ro pentru Galaxy S4 Mini este o husă din gel moale TPU, care costă 34.99 lei și este disponibilă pe alb semitransparent. Ea vine cu un 1 an garanție, nu atrage praful și are aderenta foarte bună. Butoanele telefonului sunt acoperite de această dată, iar husa se potrivește mai degrabă la un telefon alb.

Husă  Samsung Galaxy S4 Mini Flip Type Magnetic White

Husă Samsung Galaxy S4 Mini Flip Type Magnetic White

în cele din urmă, am analizat în detaliu și husa flip type cu închidere magnetică, în varianta albă. Ea costă 45.99 lei, este fabricată din piele ecologică PU și oferă protecție la uzură. Are și decupaje pentru porturi, garanție pe un an și aderența bună. Avantajul său este că protejează și ecranul, iar husa este elegantă și da senzația de vintage.

Oricare dintre aceste 3 huse poate fi câștigată de voi printr-un concurs Mobilissimo.ro. Tot ce trebuie să faceți este să postați în secțiunea Comentarii a acestui articol un răspuns la întrebarea "De ce ai nevoie de husa la telefon?", urmat de o pățanie a voastră în lipsa de husa și folie protectoare. Comentariile cu cele mai multe like-uri câștiga! Cei trei câștigători vor fi anunțați pe data de 19 august, ora 21. Multă baftă și mulțumim Mobiledirect.ro!

Review huse și carcase Samsung Galaxy S4 Mini
 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×