Samsung a vândut 80 de milioane de telefoane În ultimul trimestru, iată rezultatele sale financiare!

1.505 ori
<b>Samsung a vândut 80 de milioane de telefoane În ultimul trimestru, iată rezultatele sale financiare!</b>Marile companii au început să își publice veniturile oficiale pe ultimul trimestru, asfel că după LG și Nokia, este rândul celor de la Samsung să își etaleze performanțele. Ei bine, gigantul asiatic a vândut nu mai puțin de 80.7 milioane de...

Marile companii au început să își publice veniturile oficiale pe ultimul trimestru, asfel că după LG și Nokia, este rândul celor de la Samsung să își etaleze performanțele. Ei bine, gigantul asiatic a vândut nu mai puțin de 80.7 milioane de handseturi în trimestrul 4 al anului 2010.

Profitul operațional al secțiunii Mobile Communications and Telecommunications System de la Samsung a fost de aproximativ 1.29 miliarde de dolari pe trimestrul trecut, o creștere cu 38% față de aceeași perioadă a anului 2009. Per total, în 2010, compania a vândut 280 de milioane de terminale mobile, din care aproximativ 10 milioane de unități au fost Samsung Galaxy S, unul dintre hiturile acestui brand.

Experții se așteaptă la un nivel de vânzări de 60 de milioane de smartphone-uri Samsung în acest an, cu accentul pe Galaxy S 2, care va fi anunțat la MWC 2011, conform teasing-ului și zvonurilor. Dacă sunteți curioși în legătură cu performanța tabletelor Samsung, ei bine compania a vândut 2 milioane de unități în ultimul trimestru, evident aici fiind vorba de modelele Galaxy Tab.

De asemenea, Samsung a vândut 12.72 milioane de televizoare cu ecran plat și se așteaptă la creșteri impresionante în trimestrul următor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×