Moto Z2 Play apare într-o nouă randare alături de variantele originale Moto Z și Moto Z Play

777 ori
<b>Moto Z2 Play apare într-o nouă randare alături de variantele originale Moto Z și Moto Z Play</b>Posibil ca pe data de 8 iunie cei de la Motorola să lanseze oficial noua serie de terminale Moto Z2, gamă compusă din varianta standard Moto Z2 și din modelele Moto Z2 Play, respectiv Moto Z2 Force. Am avut parte de câteva scăpări anterior și astăzi vedem

În ultima perioadă și numărul de leak-uri asociate viitoarelor smartphone-uri Motorola a crescut serios. Am avut parte și de scăpări oficiale ce au sosit sub forma unor fotografii din cadrul unui eveniment desfășurat la nivel intern, dar și de materiale de tip randare cu noile produse. Astăzi îl vedem pe Moto Z2 Play reprezentat într-o randare alături de variantele originale Moto Z și Moto Z2 Play de anul trecut.

Motorola Moto Z2 Play

Noul material sosește din partea lui @Rquandt (editor winfuture.de) și aflați că Moto Z2 Play este telefonul argintiu de aici, cel afișat în partea stângă. Cum dimensiunile rămâne neschimbate pentru a se oferi în continuare suport pentru accesoriilor modulare, remarcăm că design-ul nu suferă prea multe modificări. Totuși, se remarcă un panou spate puțin mai diferit și un senzor mai generos al camerei foto.

Din păcate ultimele zvonuri ne-au adus la cunoștiință faptul că Motorola a luat decizia de a oferi o baterie mai mică pe Moto Z2 Play, asta în situația în care modelul predecesor se ținea chiar bine pe partea de autonomie chiar și în situația în care nu era un battery-phone veritabil. Posibil ca Moto Z2 Play să fie anunțat oficial pe data de 8 iunie alături de Moto Z2 și Moto Z2 Force, moment în care aflăm detaliile complete!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×