Samsung ar putea pregăti un smartphone de 7 inch, un prototip apare În primele imagini (SM-T2558)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.081 ori
<b>Samsung ar putea pregăti un smartphone de 7 inch, un prototip apare În primele imagini (SM-T2558)</b>A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat mamuții din seria Mega, astfel că am putea să ne pregătim de un nou device de acest gen. Ca dovadă avem și o scăpare proaspătă, a unui model cu nume de cod Samsung SM-T2558, pe care îl puteți vedea...

A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat mamuții din seria Mega, astfel că am putea să ne pregătim de un nou device de acest gen. Ca dovadă avem și o scăpare proaspătă, a unui model cu nume de cod Samsung SM-T2558, pe care îl puteți vedea mai jos.

Acest prototip ar urma să fie un handset cu ecran de 7 inch, conectivitate LTE și CPU quad core. Acest device e la limita dintre phablet și tableta, o limită explorată deja pe deplin de rivali că Huawei sau ASUS. Autoritatea chineză TENAA (FCC chinez) a adăugat terminalul SM-T2558 în baza sa de date, dar din păcate nu a dezvăluit specificații prea mult.

Samsung SM-T2558

Gigantul va măsura 191.1 mm în lungime și 99.7 mm în lățime, fiind mai mare decât modelele Galaxy Mega. Ecranul de 7 inch este un LCD cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, iar procesorul este tactat la 1.2 GHz, dar identitatea sa nu este cunoscută. Favorit este un Snapdragon 400. Alte dotări includ 1.5 GB RAM, 8 GB memorie flash, slot microSD, o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 2 MP.

Samsung ar putea pregăti un smartphone de 7 inch, un prototip apare În primele imagini (SM-T2558)

Acest nou venit măsoară 8.95 mm în grosime și cântărește 245 de grame, iar ca OS el vine cu Android 4.3, o surpriză neplăcută, având în vedere că nici Android 4.4 nu ar fi mare noutate în ziua de azi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×