Un nou brevet Samsung prezintă un design inedit de smartphone, ar putea fi adoptat pe Galaxy Note 4

1.262 ori
<b>Un nou brevet Samsung prezintă un design inedit de smartphone, ar putea fi adoptat pe Galaxy Note 4</b>Celor de la Samsung le place să experimenteze cu diferite formaturi de terminale mobile, iar ca dovadă avem și noul brevet de mai jos. Descoperit de cei de la Galaxy Club, acest handset prezintă un format oval și un display de tip "wraparound"....

Celor de la Samsung le place să experimenteze cu diferite formaturi de terminale mobile, iar ca dovadă avem și noul brevet de mai jos. Descoperit de cei de la Galaxy Club, acest handset prezintă un format oval și un display de tip "wraparound".

Un astfel de ecran este "înfășurat" în jurul corpului telefonului și astfel butoanele sale fizice ajung în zona din spate. Brevetul este doar pentru conceptul de design, deci nimic nu este finalizat încă. Dacă ne gândim la spusele unui oficial Samsung care a declarat că trebuie să ne așteptăm la un Galaxy Note 4 cu schimbări majore de design, totul începe să capete contur.

Brevet Samsung pentru telefon cu display curbat

Ca să explic conceptul de wraparound și mai ușor, aflați că el depășește noțiunea de edge to edge și transformă și marginile și curbura telefonului într-o continuare a ecranului, până în spate. Ideea unui display afișat și lateral a fascinat mulți designeri și a prins contur și sub forma tehnologiei Youm expusă la unul dintre ultimele CES-uri și MWC-uri, dar oare va deveni realitate pe Galaxy Note 4?

Un nou brevet Samsung prezintă un design inedit de smartphone, ar putea fi adoptat pe Galaxy Note 4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×