Samsung brevetează un smartphone multifuncțional compus din două unități ce se atașează magnetic

1.270 ori
<b>Samsung brevetează un smartphone multifuncțional compus din două unități ce se atașează magnetic</b>Avansul tehnologic rapid din ultimul an observat în zona smartphone îi obligă pe producători să găsească alternative prin care să cucerească publicul. Se pare că în afară de formatul de telefon pliabil, firme precum Samsung iau în calcul și alte

Avansul tehnologic rapid din ultimul an observat în zona smartphone îi obligă pe producători să găsească alternative prin care să cucerească publicul și desigur să acapareze vânzările. Se pare că în afară de formatul de telefon pliabil, firme precum Samsung iau în calcul și alte abordări precum este cazul celui din brevetul descoperit astăzi în care vedem reprezentat un device multifuncțional compus din două unități care se atașează magnetic.

Brevet Samsung

Suntem informați că brevetul de față a fost publicat oficial la data de 3 ianuarie de către WIPO și descrie "un device electronic cu două unități ce includ display-uri și bazate pe o metodă de operare". Invenția propusă aici constă într-un produs multifuncțional care în realitate este compus din două smartphone-uri de sine stătătoare care se atașează magnetic unul de celălalt.

Brevet Samsung

Fiecare unitate în parte are propria carcasă, propriul display și hardware, deci pot funcționa independent una de alt. Aflăm că fiecare device are câte 3 magneți puternici care permit crearea a multiple scenarii de utilizare. Vedem în schițele de mai sus diferite moduri de utilizare precum cel side-by-side care ne oferă astfel un soi de smartphone pliabil cu două display-uri puse la bătaie.

Brevet Samsung

Sunt și alternative ce amintesc de ZTE Nubia X prin care avem un display frontal și unul în spate, dar și metoda prin care obținem un soi de smartphone slider care pe ecranul secundar afișează tastatura qwerty de exemplu. Ideea este foarte interesantă și faptul că device-urile pot funcționa și separat este inedit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×