Samsung Galaxy S7 primeşte un preview uriaş de la un site din Rusia; Aflăm în sfârşit ce presupune camera BRITECELL

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.999 ori
<b>Samsung Galaxy S7 primeşte un preview uriaş de la un site din Rusia; Aflăm în sfârşit ce presupune camera BRITECELL</b>Aveaţi &icirc;ntrebări despre Samsung Galaxy S7? Puţin probabil, av&acirc;nd &icirc;n vedere avalanşa de scăpări legate de acest model şi c&acirc;t de des se repetă specificaţiile sale. Totuşi băieţii de la Mobile Review au realizat un...

Aveaţi întrebări despre Samsung Galaxy S7? Puţin probabil, având în vedere avalanşa de scăpări legate de acest model şi cât de des se repetă specificaţiile sale. Totuşi băieţii de la Mobile Review au realizat un material preview pentru flagshipul Samsung, în care includ foarte multe informaţii şi detalii, mai ales că ele vin de la Eldar Murtazin, care ar avea în posesie handsetul, in cele doua versiuni ale sale.

Bloggerul rus e cu state vechi în domeniu, fiind autorul unor pre recenzii înainte de lansare pentru handseturi Nokia şi Xperia cu ani buni în urmă. Eldar se afla în posesia unor prototipuri Galaxy S7 şi S7 Edge, dar nu a avut voie să le facă fotografii. În schimb el a detaliat tehnologia din spatele camerelor şi ecranelor de pe acele device-uri.

 Samsung Galaxy S7 primeşte un preview uriaş de la un site din Rusia; Aflăm în sfârşit ce presupune camera BRITECELL

Ni se reconfirmă că primim un ecran de 5.1 inch pe Galaxy S7 şi unul de 5.5 inch pe Galaxy S7 Edge, procesor Snapdragon 820 sau Exynos 8890 şi 4 GB RAM. Avem la bord şi 32 sau 64 GB stocare internă, slot microSD şi terminalele sunt protejate contra apei şi prafului. La nivel vizual ambele modele sunt descrise ca foarte similare cu predecesorii, doar că acum sunt mai robuste.

camera BRITECELL

Camera principală ar oferi "autofocalizare instantă" şi performanțe low light îmbunătățite, deci rezoluţia de 12 MP nu trebuie să ne sperie. BRITECELL e o tehnologie ce vine pe filieră japoneză, prin Sony, iar matricea senzorului are o rezoluţie de 24 megapixeli la bază, dar imaginea rezultată are pe jumătate, combinând pixelii pentru a creşte claritate şi calitatea.

 Samsung Galaxy S7 primeşte un preview uriaş de la un site din Rusia; Aflăm în sfârşit ce presupune camera BRITECELL

Această idee aminteşte de telefoanele Symbian de la Nokia cu tehnologii similare pe flagshipurile foto. Camera mai oferă şi deschidere F/1.7 şi avem şi o nouă generaţie de HDR. Un aspect interesant e ca bateriile se vor încărca în doar 100 de minute pe noile modele, ceea ce ar fi impresionant, dar nu am avea recordurile modelelor de anul trecut.

E menţionat şi un preţ de pornire de 650 de dolari şi sunt sigur că vreţi să cititi tot reportajul lui Eldar aici. El mai afirmă că vor exista mai multe modele cu CPU Exynos, decât cu Snapdragon 820...

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×