Vodafone şi Liberty Global, deţinătorul UPC, se află iar în discuţii

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 880 ori
<b>Vodafone şi Liberty Global, deţinătorul UPC, se află iar în discuţii</b>Vodafone şi Liberty Global, deţinătorul UPC s-au aflat &icirc;n discuţii&nbsp;anul trecut pentru o preluare, dar la un moment dat totul s-a anulat, &icirc;n ciuda deschiderii CEO-ului Liberty. Saga a mai continuat cu o serie de zvonuri, care s-au...

Vodafone şi Liberty Global, deţinătorul UPCs-au aflat în discuţii anul trecut pentru o preluare, dar la un moment dat totul s-a anulat, în ciuda deschiderii CEO-ului Liberty. Saga a mai continuat cu o serie de zvonuri, care s-au stins de luni bune. Ei bine, azi ele revin în actualitate.

Astfel, Vodafone şi americanii de la Liberty discută din nou cu privire la preluarea bunurilor Liberty din Europa de către gigantul roşu. Bloomberg citează persoane apropiate de discuţii, deci tindem să le dăm crezare. Se discută deocamdată despre schimburi operaţionale şi investiţii în tandem în câteva ţări europene.

Deocamdată se discută despre Olanda, Marea Britanie şi Germania. În Olanda Liberty deţine Ziggo, cel mai mare operator de cablu local, în vreme ce Vodafone deţine una dintre licenţele locale. În Germania Vodafone operează cea mai mare reţea de cablu din ţară, Kabel Deutschland, iar Liberty pe a doua cea mă mare, Unitymedia.

Evident, autorităţile de reglementare vor analiza dacă aceasta preluare/cooperare încalca bunele practici concurenţiale.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×