HTC U12 ar fi fost surprins sub formă de prototip în cadrul unui eveniment al Alianței 5G din Taiwan

2.100 ori
<b>HTC U12 ar fi fost surprins sub formă de prototip în cadrul unui eveniment al Alianței 5G din Taiwan </b>În cadrul unui eveniment organizat de către Alianța 5G în Taiwan, cei de la HTC au adus la fața locului o serie de produse încă nelansate, printre acestea numărându-se și un terminal mobil camuflat pentru a nu i se dezvălui identitatea

Deși ne aflăm în a doua lună din 2018, compania taiwaneză HTC este surprinzător de tăcută cu privire la telefoanele sale mobile din acest an dintr-un motiv sau altul. Au apărut pe ici pe colo câteva leak-uri pentru smartphone-uri viitoare din zona mid-range precum modelele cunoscute sub numele de cod Breeze, respectiv 2Q5W1 și am aflat că șansele să vedem flagship-ul U12 la MWC 2018 sunt aproape inexistente.

HTC U12

HTC lucrează totuși la acest telefon după cum ne confirmă și o scăpare recentă din Taiwan, acolo unde în aceste zile a avut loc o conferință axată pe conectivitatea 5G. Aici compania HTC a adus un smartphone misterios pentru a ilustra capabilitățile tehnologiei 5G și se crede că ar fi vorba despre un prototip al lui HTC U12.

Taiwanezii au avut grijă să ascundă trăsăturile speciale ale telefonului şi să îl facă să pară generic, cum se vede în imagini - acesta fiind un soi de indiciu al faptului că privim un handset încă nelansat comercial. Produsul are muchii înguste, un ecran generos cu aspect 18:9 și probabil procesor Qualcomm Snapdragon 845, acesta având și meritul conectivității avansate grație modemului Snapdragon X20 LTE.

Nu vedem spatele dispozitivului, dar cu siguranță se va oferi aici o cameră duală cu zoom optic și alte funcții moderne. Așteptăm acum și scăpări ceva mai serioase și poate vedem randări detaliate ale viitorului flagship HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×