iPad Mini și iPad 4 vin la Orange România În curând!

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.079 ori
<b>iPad Mini și iPad 4 vin la Orange România În curând!</b>Orange România a anunțat astăzi că în următoarele săptămâni va aduce în țara noastră atât noul iPad Mini, proaspăt anunțat aseară, cât și pe iPad 4. Operatorul va oferi tabletele împreună cu abonamente atractive pentru Internet mobil,...

Orange România a anunțat astăzi că în următoarele săptămâni va aduce în țara noastră atât noul iPad Mini, proaspăt anunțat aseară, cât și pe iPad 4. Operatorul va oferi tabletele împreună cu abonamente atractive pentru Internet mobil, care vor oferi viteze de până la 43.2 Mbps în rețeaua de date mobile H+.

Așteptăm în continuare o mișcare din partea celor de la Orange și pe partea 4G LTE, unde Vodafone a făcut deja un anunț cu privire la țara noastră și la lansarea serviciilor de a patra generație în următoarele luni. iPad Mini, după cum probabil știți deja este un soi de iPad 2 cu diagonală mai mică, având în comun cu modelul din 2011 doar procesorul și rezoluția de 1024 x 768 pixeli. Tableta vine cu CPU Apple A5 dual core, camera de 5 megapixeli și diagonală de 7.9 inch, plus iOS 6.0 și 16 GB memorie internă.

iPad de generație a patra sau iPad 4 dacă vreți este 90% un iPad 3, dar cu un nou procesor și port Lightning în plus. Este păstrat ecranul Retina de 9.7 inch și se aduce în plus un CPU Apple A6X cu performanțe îmbunătățite, aparent de 2 ori mai bun decât A6. Așteptăm acum și niște prețuri pentru aceste produse în oferta Orange!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×