Smartphone-ul Amazon Fire Phone disecat de către iFixit; acesta este destul de greu de reparat (Video)

1.172 ori
<b>Smartphone-ul Amazon Fire Phone disecat de către iFixit; acesta este destul de greu de reparat (Video)</b>După cum ne-am obișnuit, cei de la iFixit obișnuiesc ca de fiecare dată când un nou terminal apare pe piață să îl pună la încercare printr-un test de disecare completă. Un nou device care a ajuns de curând pe mâna lor este Amazon Fire Phone,...

După cum ne-am obișnuit, cei de la iFixit obișnuiesc ca de fiecare dată când un nou terminal apare pe piață să îl pună la încercare printr-un test de disecare completă. Un nou device care a ajuns de curând pe mâna lor este Amazon Fire Phone, un terminal ce oferă un display HD de 4.7 inch și o interfață 3D numită Dynamic Perspective.

Deși procesul de demontare a început destul de bine, cele două șuruburi fiind aflate în exteriorul carcasei, mai apoi lucrurile au început să se complice destul de mult. Prima problemă întâmpinată a fost cu bateria care era lipită de carcasă, operațiunea dovedindu-se a fi mult mai dificilă decât părea.

Amazon Fire Phone

De asemenea, și cele 4 camere frontale care oferă acea intefață 3D Dynamic Perspective erau lipite, lucru ce a necesitat încălzirea acelui material pentru eliberarea camerelor fără a strica alte componente din jur. Totodată, un alt lucru ce contribuie la această dezasamblare dificilă sunt cablurile și numeroasele porturi de conectivitate.

Amazon Fire Phone disecat de către iFixit

Ajunși la finalul testului de disecare, echipa iFixit a acordat o notă de 3 din 10 pentru Amazon Fire Phone, 10 reprezentând cel mai înalt calificativ din punct de vedere al ușurinței de reparabilitate, în timp ce nota 1 este acordată pentru acele terminale care se repară foarte greu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×