Un prototip de Motorola Moto X+1 fotografiat de aproape, În varianta aproape finalizată

Autor:  | Publicat în:  Motorola 862 ori
<b>Un prototip de Motorola Moto X+1 fotografiat de aproape, În varianta aproape finalizată</b>A trecut ceva vreme de la ultimele zvonuri legate de Motorola Moto X+1, dar iată că ele revin azi în actualitate, datorită unei noi scăpări. E vorba despre o serie de imagini cu prim planuri ale acestui handset, în varianta prototip. &nbsp; Acest...

A trecut ceva vreme de la ultimele zvonuri legate de Motorola Moto X+1, dar iată că ele revin azi în actualitate, datorită unei noi scăpări. E vorba despre o serie de imagini cu prim planuri ale acestui handset, în varianta prototip.

Acest handset nu este nici măcar finalizat încă și vedem că anumite aspecte de design nu sunt șlefuite complet. Motorola Moto X sosea în luna august anul trecut, deci în curând se face anul de când există acest model și trebuie să vedem un succesor rapid. Nu există nici o garanție că imaginile sunt reale, mai ales având în vedere cât de neplăcut arata handsetul în unele cadre. Lenovo a cumpărat Motorola Mobility de la Google la începutul acestui an, dar acest lucru nu a afectat proiectul Moto X.

Motorola Moto X+1

Observăm pe X+1 difuzoare duale în zona frontală și un capac spate înlocuibil din lemn. Zona destinată camerei e neobișnuit de mare și din câte știm până acum din zvonuri, acesta va fi un smartphone Full HD de 5 inch, cu procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, 32 GB stocare, baterie de 2900 mAh și o cameră principală de 12 MP. Ca și predecesorul său, acest model nu suporta carduri microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×