Sony Xperia XZ4 se lansează pe 25 februarie la MWC! Sosesc invitațiile pentru presă

1.929 ori
<b>Sony Xperia XZ4 se lansează pe 25 februarie la MWC! Sosesc invitațiile pentru presă</b>După ce anterior HMD Global își confirma prezența în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona, iată că acum este rândul japonezilor de la Sony să facă același lucru. Aflăm pe această cale că ni se pregătește

După ce anterior HMD Global își confirma prezența în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona, iată că acum este rândul japonezilor de la Sony să facă același lucru. Aflăm pe această cale că ni se pregătește și un eveniment special de presă pe data de 25 februarie, adică în ziua deschiderii oficiale MWC atunci când cel mai probabil îl vom vedea la fața locului pe Sony Xperia XZ4.

Sony MWC

Există și o invitație atașată pe care o puteți vedea mai sus și care ne prezintă viitorul flagship dintr-un unghi în care putem vedea muchiile înguste laterale ale panoului frontal. Știm deja că handset-ul va opta pentru un display generos de 6.5 inch cu aspect 21:9, ideal pentru consumul de materiale video.

Va avea procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 la bord, până la 8 GB RAM și variante cu maxim 256 GB de stocare flash la pachet. O baterie de 3900 mAh va fi găsită aici și vom avea parte de încărcare rapidă și probabil și wireless. Scanner-ul de amprente va fi plasat lateral și în spate va fi integrată o cameră foto triplă.

Sony promite că va pune accentul mai mult pe experiența de fotografiere, Xperia XZ4 urmând a fi primul device al companiei ce beneficiază de un suport extra la acest capitol. De asemenea, în cadrul evenimentului de la MWC, japonezii își vor anunța și noua strategie pentru piața smartphone. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×