Windows 10 În varianta mobilă se afișează În primele imagini live

1.365 ori
<b>Windows 10 În varianta mobilă se afișează În primele imagini live</b>După cum am aflat deja, în mai puțin de 4 zile, mai precis pe data de 21 ianuarie, Microsoft va lansa oficial sistemul de operare Windows 10, OS ce aduce la pachet atât un update la capitolul design, cât și pe partea de funcționalitate. De...

După cum am aflat deja, în mai puțin de 4 zile, mai precis pe data de 21 ianuarie, Microsoft va lansa oficial sistemul de operare Windows 10, OS ce aduce la pachet atât un update la capitolul design, cât și pe partea de funcționalitate. De asemenea, în cadrul evenimentului mai sus amintit, vom putea vedea și primele telefoane cu Windows 10.

Astăzi, prin intermediul platformei chineze Weibo avem ocazia să aruncăm o privire asupra unor presupuse imagini cu interfața Windows 10 destinată device-urilor mobile. Din câte putem remarca, se pare că iconițele nu mai sunt transparente ca în cazul versiunii actuale de Windows Phone.

Windows 10 În varianta mobilă se afișează În primele imagini live

Cu toate acestea, s-ar putea ca versiunea instalată pe telefonul din aceste imagini să fie una de tip preview, urmând ca în momentul lansării oficiale să beneficiem de acest feature care aduce un plus la capitolul personalizare. Mai sus puteți vedea și cum arată noul meniu de setări din Windows 10.

LE: Potrivit unor noi informații ajunse pe web aflăm că imaginile de mai sus nu sunt reale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×