Tableta HP TouchPad va sosi Într-o variantă mai performantă la toamnă, Împreună cu telefonul Pre 3

2.145 ori
<b>Tableta HP TouchPad va sosi Într-o variantă mai performantă la toamnă, Împreună cu telefonul Pre 3</b>După ce tableta HP TouchPad a fost întâmpinată cu o serie de recenzii negative, iată că producătorul său ia deja în calcul un upgrade pentru acest model. Informația vine printr-o serie de scăpări, care au fost dezvăluite celor de la...

După ce tableta HP TouchPad a fost întâmpinată cu o serie de recenzii negative, iată că producătorul său ia deja în calcul un upgrade pentru acest model. Informația vine printr-o serie de scăpări, care au fost dezvăluite celor de la PreCentral de către o sursă anonimă.

Ceea ce vedeți mai sus sunt planurile companiei HP pe următoarele luni, ele incluzând un model TouchPad de 64 GB pentru luna viitoare, care va veni cu suport pentru conectivitate HSPA+. Se pare că și procesorul acestui terminal va fi upgradat, probabil ca urmare a criticilor care au afirmat că actualul CPU este prea lent pe TouchPad.

Tableta HP TouchPad va sosi Într-o variantă upgradată la toamnă, Împreună cu telefonul Pre 3

Aceeași scăpare ne dezvăluie și faptul că telefonul HP Pre 3 va sosi la toamnă, împreună cu misterioasa tabletă de 7 inchi Opal. Evident, acestea sunt doar zvonuri, deci trebuie luate ca atare, dar totuși Pre 3 are toate șansele să fie lansat în curând. De ce? Pentru că terminalul și-a făcut apariția în documentele FCC, în variante pentru Verizon și AT&T.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×