Tableta Xiaomi MiPad va fi pusă la vânzare În doar 50.000 unități pe data de 1 iulie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 990 ori
<b>Tableta Xiaomi MiPad va fi pusă la vânzare În doar 50.000 unități pe data de 1 iulie</b>Lansată oficial pe piața din China la mijlocul lunii trecute, iată că uimitoarea tableta Xiaomi MiPad va ajunge curând pe piață, mai precis pe data de 1 iulie. Aflăm că stocul pentru această lansare pe piață va fi de doar 50.000 unități,...

Lansată oficial pe piața din China la mijlocul lunii trecute, iată că uimitoarea tableta Xiaomi MiPad va ajunge curând pe piață, mai precis pe data de 1 iulie. Aflăm că stocul pentru această lansare pe piață va fi de doar 50.000 unități, tableta fiind disponibilă doar în varianta de culoare albă.

După cum ne-am obișnuit, astfel de produse se vând pe piața din China ca pâinea caldă, așteptările pentru data de 1 iulie fiind ca stocul de tablete Xiaomi MiPad să se epuizeze în mai puțin de 15 minute. Această tabletă oferă unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață, și anume modelul Nvidia Tegra K1, CPU ce se află peste nume ca Snapdragon 801, Snapdragon 805, sau chiar și peste Hisilicon Kirin 920.

Printre dotările lui Xiaomi MiPad se află un display de 7.9 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli, 2 GB memorie RAM, 16 sau 64 GB de stocare, un slot microSD, difuzoare stereo, o cameră Sony de 8 megapixeli și o baterie de 6.700 mAh. Prețul acestei tablete pornește de la 241$, preț mai mult decât bun pentru un astfel de produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×